Παραγγελία Online

Αργυρούπολη

Κάντε την παραγγελία σας από το κατάστημα Αργυρούπολης πατώντας το παρακάτω κουμπί. Υποστηρίζουμε πληρωμή με κάρτα ή μετρητά στο delivery. Απλά δηλώστε το στην παραγγελία σας!

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ »

Εναλλακτικά, Μέσω E-Food

E-FOOD »

Τα φαγητά μαγειρεύονται με ελαιόλαδο. Το τυρί μας είναι φέτα Π.Ο.Π. ΔΕΛΤΑ. Χρησιμοποιούμε λευκό τυρί για παρασκευάσματα. Στις σαλάτες βάζουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Οι πατάτες μας είναι φρέσκες. Τα λαχανικά μας είναι φρεσκοκομμένα και φρεσκοπλυμένα.Το κρασί είναι Κτήμα Σαραδέικα, προέλευσης Πατρών Αχαΐας.
Εμφιαλωμένο ελαιόλαδο 50 ml €2. Για λόγους άριστης ποιότητας και υγιεινής, ο γύρος κοτόπουλο και ο χοιρινός γύρος είναι κατεψυγμένα προϊόντα.Το κεμπάπ το παρασκευάζουμε καθημερινά και, για σας διασφαλίσουμε άριστη ποιότητα στο προϊόν, χρησιμοποιούμε κατεψυγμένο κρέας.
Όπου υπάρχει το σύμβολο * σημαίνει κατεψυγμένο.
Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες επιβαρύνσεις, όπως δημοτικός φόρος 0.5%, Φ.Π.Α. 24%, σέρβις 13%. Το κατάστημα υποχρεούται στην έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης. Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο (απόδειξη-τιμολόγιο).
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλεργίες ή ειδικές διατροφικές ανάγκες τις οποίες πρέπει να γνωρίζουμε κατά την προετοιμασία του φαγητού που ζητήσατε.
Αγορανομικός υπεύθυνος: Φώτης Ανάργυρος

Κεμπαπτζίδικον ο Νερόμυλος
Λεωφόρος Κύπρου 11 Αργυρούπολη, Αττική 15233
Κώστα Βάρναλη 6, Χαλάνδρι Χαλάνδρι, Αττική 16451
2109932455 Ελληνική $$