Πολιτική Απορρήτου

Ποιοί είμαστε

Ο ιστότοπος www.neromylos-tavern.gr (εφεξής αναφέρεται ως “ο Ιστότοπος”) είναι ιδιοκτησία της ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ & ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΩΤΗΣ Ο.Ε. (εφεξής αναφέρεται ως “εμείς”, “μας” ή “της εταιρείας”).

Προσωπικά Δεδομένα

Στον ιστότοπό μας συλλέγουμε διάφορες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων, των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των διευθύνσεων αποστολής, τα οποία παρέχονται εθελοντικά από τους χρήστες.

Χρήση των Προσωπικών Δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για τη διευθέτηση παραγγελιών, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με την παρακολούθηση της παραγγελίας και την ενημέρωση σχετικά με προσφορές και ειδικές εκδηλώσεις.

Διαμοιρασμός Δεδομένων

Δεν πωλούμε, δεν ενοικιάζουμε και δεν μεταβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός αν αυτό είναι απαραίτητο για την παροχή υπηρεσιών που ζητήσατε ή αν επιβάλλεται από το νόμο.

Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από την ιστοσελίδα μας. Για να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται στη σελίδα μας.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου μας ενδέχεται να ενημερώνεται περιοδικά και θα δημοσιεύονται οι τροποποιήσεις σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Τελευταία ενημέρωση: 10-03-2024

Κεμπαπτζίδικον ο Νερόμυλος
Λεωφόρος Κύπρου 11 Αργυρούπολη, Αττική 15233
Κώστα Βάρναλη 6, Χαλάνδρι Χαλάνδρι, Αττική 16451
2109932455 Ελληνική $$