Η Ιστορία του Νερόμυλου

Τα εστιατόρια «Κεμπαπτζίδικον Ο Νερόμυλος» είναι δημιούργημα της οικογένειας Φώτη, της οποίας η ιστορία και η παράδοση στον χώρο της εστίασης πηγαίνει πίσω πολλές δεκαετίες. Ο Αντώνης Φώτης, πατέρας και εμπνευστής των εστιατορίων «Κεμπαπτζίδικον Ο Νερόμυλος», έχει 40ετή εμπειρία σε όλα τα είδη εστίασης: από ταβερνάκια μικρά μέχρι γκουρμέ εστιατόρια ξενοδοχείων, ο Αντώνης έχει υπάρξει συν-ιδιοκτήτης εστιατορίων στην πασίγνωστη περιοχή της Πλάκας τις δεκαετίες που ορδές εξωχώριου τουρισμού κατέκλυζαν την Αθήνα για να πάρουν μία γεύση από την αυθεντική ελληνική κουζίνα και τον ελληνικό τρόπο διασκέδασης.

Έχοντας μέσα του την αγάπη και το μεράκι για την ελληνική κουζίνα και τον χώρο της εστίασης, το 2001 αποφάσισε να ανοίξει για πρώτη φορά την κουζίνα του Νερόμυλου στο παραθαλάσσιο και τουριστικό χωριό της Αγίας Μαρίνας στην Αίγινα. Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεσογειακή κουζίνα το μενού του Νερόμυλου από τότε περιείχε θαλασσινές νότες, παραδοσιακές σπιτικές γεύσεις και διάφορα ψητά και μαγειρευτά πιάτα.

Κεμπαπτζίδικον ο Νερόμυλος
Λεωφόρος Κύπρου 11 Αργυρούπολη, Αττική 15233
Κώστα Βάρναλη 6, Χαλάνδρι Χαλάνδρι, Αττική 16451
2109932455 Ελληνική $$